În această perioadă de pandemie am reușit prin eforturi susținute și prin eforturi proprii să menținem echipele pe șantiere și să păstrăm un ritm bun, a spus președintele ARCA.
Nu în ultimul rând și este important să înțelegem, a subliniat el, că ”plecăm de la aproximativ 900 de kilometri de autostradă, în prezent. Asta este o realitate dureroasă pe care încercăm să o schimbăm”.
Important este ca toți românii să știe cu ce probleme ne confruntăm, faptul că și găsim soluții și că putem împreună să dezvoltăm această țară.
Și este important să se înțeleagă că așa funcționează lucrurile în toate statele dezvoltate într-un parteneriat, într-un parteneriat tripartid între stat, firmele private și cetățean, a precizat Vlad Vameșu.
Întrebat cum s-ar putea concretiza acest Pact pentru autostrăzi, astfel încât să înceapă să funcționeze, Vlad Vameșu a arătat că, în momentul de față, lucrează împreună cu colegii săi la definitivarea acestui pact. ”Am trimis deja intențiile noastre, le-am exprimat la diferitele instituții ale statului, cum ar fi Comisiile de transport din Senat și Camera deputaților, Ministerul Transporturilor, CNAIR, iar în următoarea perioadă ne vom adresa și partidelor politice”, a precizat Vlad Vameșu.
”Este foarte important de reținut că acest Pact este pur tehnocrat, nu are legătură cu culoarea politică, dar bineînțeles că ne vom adresa tuturor partidelor politice prezente în Parlament, pentru că este nevoie și de o formalizare a acestui act”, a adăugat președintele ARCA.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.