Nutriționistul spune că cele mai bune variante pentru consumul uman sunt lipide mononesaturate și saturate precum unt, ulei de măsline / cocos / untură / palmier / avocado și… MCT.
Uleiul MCT este integral compus din acizi grași saturați. Denumirea MCT vine de la Medium Chain Triglyceride și este extras din ulei de cocos și de palmier.
Uleiul MCT este lichid indiferent de temperatura camerei, este incolor și inodor, ideal pentru salată de icre, maioneză și salată de vinete, completează nutriționistul.
”Vrei să faci icre, maioneză, salată de vinete? Noi nu folosim ulei de floarea soarelui pentru că vine deja oxidat încă din fabrică prin procesul de extracție în care se folosesc temperaturi mari și solvenți chimici” a scris Bunea pe pagina de socializare.
Acesta spune că uleiul de floarea soarelui are o concentrație prea mare de Omega 6 care creează inflamație în corp și de radicali liberi care iau electroni de la celule pentru a se completa.
Citește și:Plantă aducătoare de bani în buzunarele românilor. Ce spune ministrul Daea
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.