''Am preparat această bere doar pentru mine... Însă, pentru că mi s-a părut bună, am decis să văd dacă şi alţii sunt de aceeaşi părere'', a explicat Nguyen Chi Hoa, proprietarul cafenelei care a popularizat reţeta în ultimii ani.
''Este specială, are gust de desert şi de bere în acelaşi timp", a mărturisit ST Lim din Malaezia, care a descoperit cafeneaua din Hanoi.
Citește și: Surprize în topul celor mai bune beri artizanale ale anului 2018. De unde vine liderul
În crearea acestei reţete, Nguyen Chi Hoa s-a inspirat dintr-o tradiţie vietnameză - amestecarea cafelei cu cremă de ou pentru a obţine un fel de cappuccino accesibil, însă a decis să înlocuiască cafeaua cu berea, o băutură foarte populară în Vietnam.
Cafeneaua şi-a extins ulterior gama de produse, propunând clienţilor ciocolată caldă, rom sau ceai matcha acompaniate de faimoasa cremă de ouă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.