În primul rând, administratorul acestui județ bogat în diferitele forme de relief a ținut să informeze viitorii turiști că ar trebui să profite și de celelalte obiective în afară de pitorească Deltă a Dunării, când aleg să colinde acest județ, tocmai pentru că au fost făcute și investiții în acest sens.
„Vorbind de fonduri europene am fost băieți harnici și am identificat trei obiective, mă refer la primul, fiind cel mai mare, anume Muzeul de Etnografie și Folclor renovat acum, Casa Panaghia de la Babadag și farul de la Sulina, acestea au fost niște obiective pe care le-am reabilitat și le-am pus în circuitul turistic prin fonduri europene. Ne-am axat pe tot ceea ce înseamnă ridicarea turismului astfel încât să oferim cât mai multe acestora, nu doar Delta Dunării, ne luptăm și pentru Munții Măcinului unde este o zona extraordinară dar puțin colindată. O zonă rarisimă ca spectacol al munților și al vegetației fascinant”, a comentat președintele CJ Tulcea despre pași făcuți pentru îmbunătățirea turistică a acestei zone.
Acesta a mai menționat și despre locurile de cult din Tulcea: „Am ridicat puțin standardul pentru turistul care vine să viziteze Tulcea cu tot ceea ce are ea mai frumos. Puțină lume se duce să viziteze mănăstirile din județul nostru. Există cele trei mănăstiri care sunt extraordinar de frumoase. Mai este și biserica cu cei patru sfinți de la Niculițel Eu vreau să provoc turistul acum să viziteze aceste locuri.”
Pentru a urmări mai departe acest interviu și pentru a afla despre muzeul recent deschis care pune la dispoziție resursele istorice ale zonei, puteți accesa linkul atașat.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.