''Desigur, ne rezervăm dreptul de a întreprinde orice acţiune la un moment dat şi într-un mod pe care le alegem'', a spus Jen Psaki în cadrrul unei conferinţe de presă, adăugând că ''în mod istoric, Statele Unite, având preşedinţi republicani şi democraţi, nu au sancţionat de obicei lideri din ţările cu care avem relaţii diplomatice''.
SUA au făcut public vineri un raport al serviciilor de informaţii care menţionează că prinţul moştenitor saudit, supranumit "MBS", a "validat" o operaţiune care viza "capturarea sau uciderea" lui Khashoggi. Washingtonul nu a decis totuşi sancţiuni împotriva acestuia, anunţând în schimb tot vineri interzicerea vizei şi blocarea averilor în SUA ale unor saudiţi despre care se crede că au fost implicaţi în asasinat.
Citește și Fenomen INEXPLICABIL în Siberia. Experții NASA sunt CONTRARIAȚI
Riadul a afirmat că asasinatul a fost comis de agenţi saudiţi care au acţionat singuri. După un proces lipsit de transparenţă desfăşurat în Arabia Saudită, cinci saudiţi au fost condamnaţi la moarte şi alţi trei la închisoare, pedepsele capitale fiind ulterior comutate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.