Oferta, care este așteptată să apară în următoarele săptămani, ar permite Peleton să strângă în jur de 1,3 miliarde dolari, conform documenteului S1, îndosariat la Comisia de Valori Mobiliare și Burse din SUA în ziua de marți. Planurile Peloton în ceea ce privește această ofertă se intersectează cu faptul că o altă companie de profil asemănător, compania WeWork, a avut parte de o examinare foarte dură după ce au lansat oferta publică inițială, fiind nevoită să taie din prețul inițial pe care sperau să-l obțină.
Hong Kong vrea să cumpere Londra pentru 32 miliarde lire sterline
Cele două companii newyorkeze prezintă mai multe similitudini, inclusiv structura controversată a capitalului care se concentrează asupra controlului voturilor în timp ce firmele continua să aibă pierderi. Peleton a declarat pierderi de venit în fiecare an de la înființarea sa din 2012, chiar dacă este cu 539 de milioane de dolari cumulat mai puțin decât a pierdut WeWorko doar în ultimul an, aproape 2 miliarde dolari.
Peloton plănuiește să vândă 40 de milioane de acțiuni din Clasa A investitorilor publici, o acțiune având o valoare cuprinsă între 26 și 29 de dolari. Compania a anunțat faptul că agenții de asigurări ce se ocupă de oferta publică inițială au dreptul de a cumpăra un numar de 6 milioane de acțiuni de Clasa A adiționale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.