Publicitate
Românii care au conturi Revolut vor putea deschide, direct din aplicaţie, depozite cu dobândă anuală. Potrivit unui comunicat al companiei, contul de economii este primul produs de economisire conceput în întregime de Revolut Bank UAB, iar clienții români vor putea primi până la 4,25% dobândă brută anuală la depozitele în lei deținute la banca digitală.
Cu ocazia lansării, Revolut Bank UAB va oferi o dobândă anuală pentru depozitele în lei ținute în conturile sale de economii, diferentiată în funcție de tipul de plan deținut de client: Standard 2,50% p.a., Plus 2,50% p.a., Premium 3% p.a., Metal 3,75% p.a. și Ultra 4,25% p.a. Clienții care doresc să obțină dobânzi mai mari pot trece la un plan superior, prin câteva apăsări de ecran în aplicație. Pentru a depune fonduri și a primi dobânda aferentă, clienții trebuie să actualizeze aplicația la cea mai recentă versiune, apoi să selecteze opțiunea "Adaugă cont nou / Economii" din secțiunea "Conturi", unde vor putea deschide un cont în lei cu dobândă.
Conturile de economii Revolut permit adăugarea de noi sume la fondurile deja strânse sau retragerea cu ușurință a fondurilor de către client, dobânda acumulându-se zilnic, iar economiile fiind protejate. Depozitele în lei deținute la Revolut Bank UAB sunt garantate prin Schema de Garantare a Depozitelor. Noul produs este disponibil pentru toate planurile Revolut, iar termenii și condițiile diferă în funcție de planul deținut.
Despre Revolut
Revolut este o bancă licențiată, care ajută utilizatorii să își folosească la maximum fondurile de care dispun. În 2015, Revolut s-a lansat în Regatul Unit, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, 40 de milioane de clienți din lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut pentru a realiza mai mult de o jumătate de miliard de tranzacții pe lună.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.