Acest dispozitiv este dotat cu cu mici camere care fac 200 de fotografii pe secundă și determină starea tenului. Scanează și stabilește unde se află petele de bătrânețe și hiperpigmentația după care le acoperă precis cu pigment în timp ce dispozitivul este plimbat pe față. Pe lângă pigmentul care disimulează petele nedorite de pe față, imprimanta mai folosește și un ser care conține nicainamidă, o formă de vitamina B3, care are rolul de a estompa imperfecțiunile precum petele întunecate în 8 sau 12 săptămâni, scrie Bloomberg.
”Este vorba despre a nu arăta fals”, spune Becky Kaufman, unul din șefii R&D la P&G Ventures, o divizie a Procter & Gamble Co. din Cincinnati, SUA.
Consumatorii țintă sunt cei care vor să arate impecabil fără să pară că sunt acopetiți cu fond de ten, femei sau bărbați, care vor să arate natural și impecabil pe parcusul unei zile.
De la plasturi la cea mai cunoscută marcă de cosmetice. Afacere de aproape 150 de ani
Dispozitivul high-tech este compus din 350 de piese și a avut nevoie să dezvolte 25 de patente și a rezlvat o problemă cu care industria de înfrumusețare se lupta de multă vreme, faptul că dioxidul de titan se decantează pe fundul recipientelor atunci când este amestecat cu fluidele.
P&G a dezvoltat 3 formule pentru Opte, care pot acoperi trei tonuri de piele, deschisă, medie și închisă, și care sunt destinate să satisfacă 98% din tonurile totale. Dacă cele 98% vor putea să își permită un astfel de dispozitiv, deoarece este unul cu un preț piperat. Opte este programat să ajungă pe piață în 2020 și va costa 599$.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.