Iată cele mai mici și cele mai mari prețuri ale combustibililor din București.
Cel mai mic preț al zilei pentru benzina standard se regăsește la Lukoil din str. Coralilor, sector 1 unde se vinde cu 6,52 lei pe litru în timp ce cel mai sump este la benzinăria Mol din Str. Turnu Magurele nr.110.-112 unde litrul se vinde cu 6,72 lei.
Pentru cel mai mic pentru benzina superioară este la stația Petrom din Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sect 5 unde se vinde cu 7,01 lei per litru iar prețul cel mai mare este la stația Mol din Str. Turnu Magurele nr.110.-112 unde se vinde cu 7,37 lei.
La motorina standard cel mai mic preț este la benzinăria Petrom din Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sect 5, unde se vinde cu 6,58 lei pe litru în timp ce la Mol-ul din Str. Chiscani nr.1, sect.1 se vinde cu 6,69 lei.
12241
Cel mai mic preț la motorina superioara este la benzinăria Petrom din Str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, Sect 5 unde litrul se vinde cu
6,94 lei litrul în timp ce cel mai scump este la Mol-ul din Sos. Colentina nr. 374E unde se vinde cu 7,20 lei.
Putem observa că cele mai mari prețuri se găsesc la benzinăriile Mol.
Te-ar putea interesa și
Îngrijorările legate de evoluția pieței petrolului trag în jos prețul aurului negru
Prețurile petrolului au scăzut marți la începutul tranzacțiilor asiatice, pe fondul efectului negativ al datele economice sub așteptări anunțate de China și în condițiile în care investitorii preferă să rămână prudenți în așteptarea deciziei Rezervei Federale a SUA privind o nouă majorare a ratei dobânzii.
Astfel, petrolul marca Brent, de referință în Europa, a pierdut 2 cenți, ajungând la 79,29 dolari pe baril, în timp ce țițeiul american U.S. West Texas Intermediate (WTI) a scăzut tot cu 2 cenți, coborând la 75,64 dolari. În timpul ultimei sesiuni de tranzacționare, ambele referințe au cedat mai mult de un dolar. .
Potrivit datelor publicate duminică, în aprilie, activitatea de producție a Chinei a înregistrat o încetinire, evoluție neanticipată de analiști și de jucătorii din piață, fiind prima contracție, începând din decembrie, a indicelui directorilor de achiziții din industria prelucrătoare.
Problema este că această încetinire ar putea da peste cap previziunile analiștilor, care sperau că redresarea industrială și economică a Chinei după pandemia de coronavirus va stimula cererea de petrol din acest an.
În plus, Rezerva Federală a SUA, care se întrunește marți și miercuri, este de așteptat să-și majoreze ratele dobânzilor cu încă 25 de puncte de bază. Creșterile ratei dobânzii reduc adesea cererea de aur negru.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.