Banca are aproape 275.000 de clienţi IMM şi Microbusiness. În acest an, la BT au fost deschise 23.000 de conturi de capital social. 1 din 3 start-up-uri lansate în 2019 lucrează cu BT.
Cei 5 paşi pentru deschiderea contului de capital social la BT sunt: identificare, prin încărcarea online a unei poze/ copii a actului de identitate al administratorului; completarea datelor despre companie; completarea datelor de contact pentru primirea online a documentelor necesare deschiderii contului de capital social; iPay: depunerea capitalului social prin card BT sau emis de altă bancă (sumă minimă: 200 de lei; suma maximă: 1.000 de lei); semnarea electronică a documentelor după primirea pe email (fişă de înrolare, acordul de prelucrare a datelor şi foaia de vărsământ).
Citește și Bursă de 15.000 de euro acordată de o bancă din România
Comisionul de deschidere a contului de capital social este zero, iar alimentarea acestuia se realizează cu cardul.
Grupul Financiar BT susţine start-up-urile cu finanţări prin Banca Transilvania sau BT Mic, prin facilitatea Contul Primul An Gratuit, consultanţă, programe (cum este, cel mai recent, Start-Up Nation), educaţie financiară şi antreprenorială, cum ar fi BT Club, precum şi prin soluţii complementare bankingului (platforma online BT Store). De asemenea, întreprinzătorii au la dispoziţie chatbotul Raul de la BT, care oferă non-stop prin Facebook Messenger şi Skype informaţii despre produsele şi serviciile pe care firma reprezentată le are la bancă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.