„Vor fi în perioada următoare implementate o serie de modificări în ceea ce privește modalitatea de programare, în ideea în care extindem mijloacele și căile prin care persoanele pot să acceseze un centru de vaccinare, plecând de la ideea că în mediul rural, dar nu numai, de multe ori este dificilă accesarea platformei de programare și atunci trebuie să găsim o serie de metode complementare prin care o persoană să beneficieze de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiță.
Bilanț COVID-19. O zi tristă! RECORD absolut de DECESE
Conform acestuia, au fost identificate două soluții concrete: „Va exista posibilitatea de programare telefonică, tot prin intermediul operatorului de call-center, persoana respectivă se va programa direct în centrul de vaccinare fără să existe nevoia creării unui cont pe platformă. O altă modalitate pe care o avem în vedere este ca persoana respectivă să se programeze direct la centrul de vaccinare. Sunt persoane din mediul rural care se pot deplasa la centrul de vaccinare și se trec pe listă exact în respectivul centru și se va stabili ziua în care să se prezinte pentru vaccinare”, a mai spus acesta.
Coordonatorul campaniei susține că se analizează posibilitatea de a vaccina persoane în spitale non-Covid.
„Noi credem că această posibilitate suplimentară va crește accesul persoanelor în special vulnerabile la vaccinare”, a mai spus Valeriu Gheorghiță.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.