Până joi după-amiază, Trump nu reluase încă să posteze pe conturi.
Restabilirea lui Trump vine la câteva săptămâni după anunțul de referință al Facebook, care a anunțat că va restabili accesul fostului președinte după o interdicție de doi ani, în urma insurecției din 6 ianuarie 2021.
Meta a declarat anterior că va dura câteva săptămâni până când Trump își va putea accesa contul. Compania a sugerat că întârzierea a fost pentru a da timp companiei să instaleze garduri de protecție pe contul lui Trump, care ar putea duce la o nouă suspendare a acestuia în cazul în care acesta încalcă regulile companiei.
Odată cu reactivarea conturilor sale de Facebook și Instagram, Trump va avea din nou acces la platforme uriașe și puternice de comunicare și de strângere de fonduri, chiar în momentul în care își pregătește cea de-a treia candidatură la Casa Albă.
Twitter a restabilit contul lui Trump în noiembrie. De atunci, el nu a mai postat pe platformă.
Un actual consilier al lui Trump a declarat că fostul președinte nu a folosit niciodată Facebook în modul în care a folosit Twitter, care a devenit principalul său mijloc de comunicare cu baza sa politică în calitate de președinte înainte de a fi eliminat de pe platformă în urma atacului din 6 ianuarie. Cu toate acestea, a spus această persoană, campania lui Trump ar sări pe oportunitatea de a relua utilizarea asemănării sale în reclamele sale pe Facebook.
"Este cel mai important vehicul pentru strângerea de fonduri și pentru a ajunge la o mulțime de oameni din publicul care poate fi convins", a spus consilierul, potrivit CNN.
Ce le-a urat Vladimir Putin companiilor care părăsesc Rusia
Brandurile mondiale suferă pierderi uriaşe din cauza faptului că părăsesc piaţa rusă, a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin, şi le-a urat acestora "toate cele bune". "Astăzi, multe dintre ele (brandurile globale) părăsesc piaţa noastră sub presiunea guvernelor lor. Toate cele bune lor. Dar, din cauza pierderii pieţei noastre, brandurile suferă pierderi uriaşe" - a spus şeful statului joi, în deschiderea şedinţei Consiliului de Supraveghere al Agenţiei pentru Iniţiative Strategice (ASI).
Vladimir Putin a lansat o iniţiativă în cadrul forumului "Idei puternice pentru vremuri noi" de a premia anual companiile - câştigătoare ale competiţiei pentru cele mai bune mărci autohtone noi. "Dar aceasta este doar o mică parte din ceea ce se presupune că trebuie făcut. Însăşi sarcina pe care vreau să o stabilesc Agenţiei este mult mai amplă şi mai ambiţioasă. Ce am în vedere? Avem o mulţime de produse bune, de înaltă calitate, îmbrăcăminte, bunuri de larg consum, care sunt produse de întreprinderile ruseşti. Până de curând, le era destul de greu să pătrundă pe piaţa internă, să concureze cu jucătorii globali, în primul rând cu companiile occidentale" - a afirmat el.
În acelaşi timp, Vladimir Putin a subliniat că multe dintre mărcile internaţionale au câştigat putere la un moment dat ca urmare a sprijinului din partea statelor lor. "În diverse industrii, exact aşa a fost, în ciuda tuturor solicitărilor că totul ar trebui să fie exclusiv pe piaţă, dar cu toate acestea, fără sprijinul statului, multe companii cu mărci globale nu ar fi putut ajunge pe astfel de poziţii" - a spus Vladimir Putin.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.