Meniul Reginei Elisabeta a II-a, de Crăciun. Chef Darren McGrady a dezvăluit că masa de Crăciun pe care o servea reginei și familiei, atunci când lucra la palat, era una “banală”.
În fiecare an, Regina Elisabeta și familia ei petrec Crăciunul la Palatul Sandringham. Aici, ea își așteaptă familia și oaspeții cu o masă îmbelșugată. „Probabil familia va lua masa după slujba de la biserică. De pe masă nu vor lipsi: salata de creveți, homarul sau friptura de homar, alături de diverse garnituri cum ar fi: păstârnac, morcovi sau varză de Bruxelles. La desert ei servesc celebra budincă brandy butter cu coniac”, a declarat Darren McGrady, potrivit Daily Star, citat de Protv.ro.
Bucătarul a mai spus că Regina optează în fiecare an pentru același meniu: “De fapt, sunt plictisitori când vine vorba de festivități. Nu fac șuncă sau altceva, doar curcani tradiționali. (…) La un Crăciun, am făcut trei curcani: unul pentru regină și familia ei, unul pentru copii și unul a fost pentru cei aproximativ 100 de angajați. Așa toată lumea a avut un prânz de Crăciun”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.