Mai moale, mai gustos, mai picant... McDonald's a lansat noua rețetă pentru burgerul său emblematic, Big Mac, în Franța. O revoluție pregătită cu atenție de ani de zile de către cunoscutul brand pentru a face față concurenților săi. O nouă rețetă testată deja în 2023 în Australia, Canada, Belgia și o parte a Statelor Unite. De această ”modernizare” vor beneficia și alți doi burgeri, Double Cheese și Royal Deluxe.
Celebra chiflă Big Mac, cu felia sa intermediară în mijlocul burgerului, este acum mai aurie, mai groasă și mai moale. Chiar și aranjamentul semințelor de susan a fost revizuit. Se prăjește 22 de secunde în restaurante, cu cinci mai mult decât înainte. Steak-urile se gătesc în loturi de șase in loc de opt, iar ceapa rehidratata se arunca pe fripturi la sfarsit, când carnea este încă pe grătar, pentru a le spori savoarea de zece ori.
Brânza se scoate mai devreme din frigider pentru a fi la temperatura camerei când este pusă pe carne și astfel să se topească mai repede. Salata și murăturile au fost, de asemenea, îmbunătățite. Rămâne neschimbat iconicul sos Big Mac: se pune chiar și într-o cantitate mai generoasă, 14 grame în loc de 9. Adică 30 de calorii suplimentare, precizează Le Figaro.
Citește și Este cel mai mic restaurant din lume. Nu încap mai mulți clienți VIDEO
Citește și Enclava rezervată doar super-bogaților. O insulă populată doar de miliardari
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.