Compania a adăugat camere frigorifice în unele din magazinele sale unde clienții pot testa gecile de lux, la temperaturi de sub -25 de grade Celsius.
Cel mai recent magazin de acest fel a fost deschis la Montreal, vineri. Următorul pas al companiei este de a deschide un nou magazin exclusivist în China, la Beijing.
Dani Reiss, CEO-ul Canada Goose a declarat că oamenii, nu de puține ori i-au spus că atunci când probează pentru prima oară o asemenea haină se simt confortabil și cald cu adevărat, iar el a dorit ca oamenii să simtă acest lucru chiar înainte de a cumpăra produsul.
Camerele frigorifice au devenit magnet pentru selfi-uri, unele dintre acestea fiind dotate chiar și cu sculpturi în gheață. Strategia a fost creeată special pentru îmbunătățirea vânzărilor.
În timp ce mica rețea de magazine Canada Goose și prețurile mari fac acest gen ce concept să funcționeze, în schimb pe viitor va fi o provocare creșterea și dezvoltarea pe mai departe a afacerii. Canada Goose este o companie care are o istorie de 61 de ani, cu sediul central în Toronto, și o piață de desfacere destul de restrânsă, majoritatea hainelor produse de ei fiind vândute în zonele nordice, extreme.
În perspectiva dezvoltării, compania a decis diversificarea, astfel că hainele sunt împărțile pe 5 categorii de temperatură. Hainea cea mai călduroasă, care poate fi purtată în expedițiile polare, costă 1550 de dolari și aproape că a fost epuizată, online.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.