Este cel mai mare preţ obţinut pentru specia respectivă, de când a apărut pe piaţă acum 12 ani.
Cumpărătorul spune că aciditatea scăzută şi gustul deosebit justifică pe deplin banii. Nu toată lumea ar fi, însă, de acord, mai ales că dacă facem un calcul simplu, o singură boabă de strugure din ciorchinele respectiv costă 460 de dolari.
Acum două luni, un alt japonez a plătit aproape 46 de mii de dolari pe doi pepeni galbeni dintr-o specie considerată produs de lux.
În Tokyo, orașul ciudățeniilor, un restaurant vinde supa de 10.000 de dolari.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.