Hiperpersonalizaraea se mută din sfera comunicațiilor în cea a alimentației publice. Intuiția le-a ”șoptit” desingnerilor de la Open Meals că, pe viitor, chiar și principiul de funcționare a restaurantelor se va schimba.
”Se va naște, practic, o nouă strategie, pentru că meniurile vor fi alcătuite pe baza analizei ADN și a microflorei intestinale. Vor fi preparate personalizate, sănătoase. Fiecare persoană va dispune de un număr de identificare, corespunzător stării lui de sănătate”, au explicat specialiștii de la Open Meals, consultați de publicația Dezeen.
Citește și Japonezii au creat un frigider inteligent care își ajută stăpânul
Pentru a servi masa la un astfel de restaurant, oaspetele trebuie să facă rezervare și, totodată, să trimită personalului, cu două săptămâni înainte, mostre de salivă și urină, care, la rândul lor, vor fi trimise spre analiză la laboratoarele a două companii din domeniul sănătății, cu care colaborează autorii proiectului. Pe baza indicatorilor biometrici, vor fi selectate ingredientele pentru meniu.
Dar atenție, mâncarea va fi pregătită nu de bucătari. ID-ul cu datele biometrice ale clientului vor fi preluate de roboți care vor crea preparatele necesare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.