Investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea sunt complexe. Ele sunt finanţate din bani europeni – o sursă foarte importantă pentru a realiza proiecte importante şi necesare în ţara noastră. Este un bun exemplu despre cum un spital judeţean va reuşi să ajungă la standardele pe care ni le dorim cu toţii, atât pacienţii, cât şi personalul din sănătate. E vorba de o reabilitare în totalitate a Spitalului Judeţean Tulcea, atât în ceea ce priveşte dotările, cât şi realizarea unor circuite funcţionale, corecte, şi a unor spaţii gospodăreşti la standarde internaţionale.
Horia Teodorescu, despre reabilitarea și modernizarea Spitalului Județean din Tulcea
Tot pe fonduri europene mai sunt lucrări care se desfăşoară la secţiile externe ale spitalului: boli infecţioase şi pneumologie, clădiri care aveau o vechime foarte mare şi care nu mai prezentau niciun fel de siguranţă în exploatare.
Sper ca atunci când aceste lucruri vor fi realizate să putem respecta absolut toate cerinţele legale în vigoare. Atrag atenţia că realizarea unor asemenea investiţii necesită un efort mare care se întinde pe o perioadă lungă de timp, iar toată lumea trebuie să înţeleagă că acestea nu se pot face peste noapte şi trebuie să există o dorinţă conjugată a tuturor factorilor locali pentru a le realiza
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.