Dintre cei 11 pacienți, 8 pacienți au cunoscut o ameliorare a infecției de care sufereau - și despre care se știe că cauzează moartea la pacienții cu COVID-19 - și au fost externați după un interval de timp între șapte și 30 de zile. Ceilalți trei pacienți au murit din cauza bolii.
Cercetătorii conduși de dr. Moshe Yeshurun, au subliniat că rezultatele sunt incipiente și nu pot fi folosite ca bază solidă pentru o concluzie certă cu privire la influența canabisului asupra bolii, dar se dorește continuarea cercetărilor cu un grup mai mare de pacienți cu COVID-19 pentru a putea confirma rezultatele pozitive.
Citește și: E oficial. Măsura extremă în cazul celor 45 de studenţi de la Drept
"După administrarea uleiului de canabis am văzut o scădere a semnelor infecției, acest lucru fiind încurajator și oferă o bază pentru continuarea cercetării", a declarat dr. Iliya Kagan, șeful Unității de terapie intensivă a spitalului.
Kagan a spus că după administrarea uleiului situația clinică a unor pacienți - care erau toți în stare gravă - pare să se amelioreze, deși este încă prematur să se determine cu certitudine că este rezultatul canabisului, relatează The Jerusalem Post.
Kagan a spus că spitalul recrutează acum pacienți pentru a participa la un studiu mai amplu, care să confirme. dacă este cazul, constatările optimiste inițiale.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.