Astfel, expertul arată că una dintre cele mai nefericite alegeri pentru micul dejun este lipia, foarte bogată în carbohidranți.
În plus, la masa de dimineată trebuie evitate cerealele dulci și crocante. De ce? Pentru că nu conțin fibre, a explicat Burell pentru Daily Mail.
În schimb, în meniul dimineții trebuie obligatoriu incluse cerealele fără hazăr, în combinație cu iaurt natural, miere și fructe de pădure.
Citește și Alimente ce nu ar trebui NICIODATĂ consumate. Concluzia nutriționiștilor
De asemenea, Burell consideră o alegere bună pentru micul dejun ouăle ochiuri, baconul și pâinea prăjită. În ceea ce privește pâine, nutriționista din Australia recomandă o cu toată încrederea pe cea integrală.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.