Publicitate
"Acum şase ani am înfiinţat Family Business România, iar astăzi suntem 25 de membri, adică 25 de firme foarte importante din România, multe dintre ele lideri pe segmentul lor de activitate. În 2017, cele 25 de firme au avut o cifră de afaceri de peste 1,7 miliarde de euro şi peste 23.000 de angajaţi. Consider că ar trebui să fim o voce importantă pentru această ţară, lucru care, însă, nu s-a întâmplat. România reală are o voce slabă, deocamdată. E important ca vocea de care spuneam să devină mai puternică şi să poată prima interesele în care credem. Marea majoritate dintre noi avem nenumărate întrebări, la care sperăm să aflăm răspunsurile ca membri FBN România. Regula arată că doar 30% dintre business-urile de familie trec la a doua generaţie, 10% la a treia generaţie şi doar 3% la cea de-a patra", a menţionat Madar.
Asociaţia Family Business Network România (FBN România) a organizat, luni, conferinţa anuală cu tema "Guvernanţa corporatistă în afacerile de familie. Soluţii personalizate de investiţii pentru administrarea bunurilor familiei'. Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2012 şi urmăreşte să popularizeze în România conceptul "afacere de familie' şi potenţialul afacerilor de familie pentru dezvoltarea economică şi socială a României.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.