Primul obiectiv vizează modernizarea instalaţiilor electrice aferente echipamentelor hidromecanice şi instalaţiilor de acţionare hidraulică aferentă barajului deversor Porţile de Fier I, cu o valoare estimată la 77,2 milioane de lei (16,6 milioane de euro), fără TVA.
Al doilea proiect se referă la acelaşi lucru pentru barajul deversor Gogoşu, cu o valoare estimată de 50,2 milioane de lei (10,7 milioane de euro), fără TVA.
Acţionarii vor vota, în aceeaşi şedinţă, propunerea de aprobare a documentaţiilor pe baza cărora urmează să se obţină Certificatul de Atestare a Dreptului de Proprietate asupra terenurilor aflate în patrimoniul Hidroelectrica, ocupate de CHE Moroeni şi Magazie Moroeni.
Citește și Probleme de personal la Hidroelectrica
Statul român deţine, prin Ministerul Energiei, 80% din acţiunile companiei, iar restul de 20% aparţin Fondului Proprietatea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.