Faurecia, companie la care grupul auto francez PSA deţine 46%, se aşteaptă în perioada 2019-2022 la o creştere anuală medie a vânzărilor de peste 5%, urmând ca acestea să depăşească 20,5 miliarde de euro (22,60 miliarde de dolari) în 2022. De asemenea, marja de profit ar urma să crească în 2022 la 8%, faţă de o ţintă de 7% în 2019.
Polonia a repatriat circa 100 tone de aur din Marea Britanie
'În 2022 ne aşteptăm la un profit operaţional, o marjă de profit şi un flux de numerar record. În privinţa perspectivelor pe termen mai lung, avem ca obiectiv să devenim o companie neutră de carbon până în 2030', a afirmat directorul general al Faurecia, Patrick Koller.
Luna trecută, Faurecia a confirmat obiectivele sale financiare din 2019, care includ un profit operaţional mai ridicat, o marjă de profit de cel puţin 7% şi un flux net de numerar de cel puţin 500 de milioane de euro. 'De la începutul anului, vânzările noastre au înregistrat performanţe solide. În pofida încetinirii industriei auto, rezistenţa şi agilitatea noastră ne-au permis să ne confirmăm deplin ţintele financiare pe 2019.
În plus, suntem în grafic pentru ca anul acesta să înregistrăm un nivel record al comenzilor', a afirmat directorul general al Faurecia, Patrick Koller. Faurecia deţine cinci fabrici în România: la Tălmaciu (Scaune Auto), Craiova (Sisteme de Control a Emisiilor), Mioveni (Sisteme de Interior), Râmnicu Vâlcea (Scaune Auto) şi Caţeasca, judeţul Argeş (Sisteme de Interior).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.