Under", primul restaurant subacvatic din Europa și cel mai mare din lume, a fost inaugurat miercuri în sudul Norvegiei şi, până în prezent, au fost făcute peste 7.000 de rezervări.
Masa costă 260 de dolari fix dar dacă se optează și pentru vin nota de plată se ridică la 430 de dolari.
Clădirea a fost realizată de firma de arhitectură Snoehetta, care şi-a mai pus amprenta pe Opera din Oslo şi pe muzeul dedicat atacurilor de la 11 septembrie 2001 din New York.
Under are o capacitate de 40 de locuri și seamănă cu un submarin scufundat. El a fost construit în localitatea Baly, în largul coastei.
Citește și:Investiție de 1 milion de euro într-un restaurant din nordul Capitalei
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.