Potrivit unor analiști economici, industria suplimentelor alimentare din SUA a crescut cu până la 14,5% în 2020, datorită în mare parte pandemiei COVID-19.
Gerard Mullin, împreună cu colegii săi dezvăluie efectele melatoninei, vitaminei C, vitaminei D, a zinclui și mai mulți compuși pe bază de plante, cum ar fi ceaiul verde și curcuma. De exemplu, autorii explică faptul că acidul ascorbic - cunoscut și sub numele de vitamina C - "contribuie la apărarea imună prin susținerea funcțiilor celulare atât a sistemului imunitar înnăscut, cât și a celui adaptiv".
În articolul experților, aceștia discută despre mecanica modului în care funcționează fiecare dintre suplimente și despre modul în care fiecare ar putea aduce beneficii unui pacient care luptă împotriva COVID-19.
Pur și simplu ȘOCANT! Ce s-a descoperit în PASTILELE de SLĂBIT
Zincul, spun autorii cercetării, s-a demonstrat că „inhibă replicarea ARN a coronavirusului”. De asemenea s-a observat că, atunci când este administrat la debutul simptomelor, zincul "poate reduce durata simptomelor cauzate de boli atribuite unor infecții cu coronavirus mai inofensive, cum ar fi răceala obișnuită".
În cele din urmă, Mullin și colegii săi oferă scurte explicații ale studiilor clinice care se află în desfășurare pentru a testa eficacitatea fiecărui supliment în combaterea COVID-19.
Mullin mai spune că, până în prezent, există date abundente care asociază doza scăzută de vitamina D din organism la o vulnerabilitate mai mare la COVID-19 și rezultate clinice slabe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.