Aceștia sunt interesați de facultățile internaționale, însă frica îi previne să își urmeze visul, considerând că trebuie să treacă printr-un proces complex de admitere, că nu au note suficient de mari sau că trebuie să îndeplinească niște criterii complexe.
Procesul de admitere în străinătate e, de multe ori, mai simplu decât la universitățile românești, iar criteriul principal este calitatea absolventului, nu notele pe care le-a obținut până atunci. Mai mult, poți afla pe loc dacă ești admis la studii în străinătate prin participarea la Spot Admissions, o sesiune de interviuri la care participă 17 universități din Marea Britanie, Olanda și România, în urma cărora peste 150 de aplicanți vor deveni studenți internaționali. Înscrierea este gratuita pe www.spotadmissions.ro, iar sesiunea are loc pe 16-17 iulie în București sau pe Skype dacă nu poți ajunge în oraș, conform Educativa.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.