Ca să poți obține un loc la acest mic local trebuie să faci rezervări cu trei luni în avans, scrie Bloomberg.
The World Restaurant Awards a declarat Restaurantul anului, iar chef-ul Kobus van der Merwe a primit premiul din partea organizației.
Merwe a dechis micul restaurant în proprietatea veche de 130 de ani a părinților săi în anul 2016. Premiul este o mare surpriză pentru sud-african care nu își făcea nicio speranță în acest sens.
De ce este atât de special Wolfgat
Merwe lucrează cu o echipă foarte mică formată din localnici care merg la cules împreună, gătesc împreună și servesc tot împreună. Chiar și curățenia și spășatul vaselor o fac împreună. Toată echipa numără 6 oameni care au învățat tot ce știu lucrând la micul local.
”Nu facem distincție între ce este în față și ce este în spate, în bucătărie. Servim un meniu mic format din fructe de mare care sunt îmbunătățite cu ierburile sălbatice de sezon și alge pe care le culegem chiar noi.
Costul unui meniu este de 850 de ranzi (60$), ceea ce este cu mult mai ieftin decât în marile restaurante din Paris.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.