Anual, în România se desfășoară expoziția de panificație și cofetărie GastroPan. Circa o treime dintre expozanți vor sosi din 22 de țări cu tradiție în panificație, cofetărie și HoReCa, atrași fiind de potențialul pieței românești.
România este văzută de către investitori drept țara UE cu cel mai mare consum anual de pâine pe cap de locuitor (82 kg, potrivit datelor ROMPAN și GFK), cu o economie în creștere susținută și o piață de alimentație publică de peste 20.000 de companii care investesc permanent în satisfacerea nevoilor consumatorului modern.
”Produse de patiserie proaspăt coapte, înghețată artizanală preparată în fața clientului, torturi fără zahăr, pâine fără gluten sau deserturi fără lactoză. Acestea sunt doar câteva din tendințele care vor fi prezentate în perioada 28-30 martie, la Arad, în cadrul Expoziției Internaționale GastroPan”, au spus organizatorii.
Citește și:Cerere peste aşteptări. Cârnații grănicerești, rețetă din secolul XVII, atestați tradițional
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.