Bali care este o impletire surprinzătoare între hinduism și suflet occidental, a devenit lăcașul unei stațiuni de lux în care turiștii se pot cufunda în natură, o posibilitate oferită de un camping de lux.
Potecile care leagă corturile între ele, șerpuiesc natural, trecând pe lângă piscină, sală de sport și multă natură. Totul este excesiv, expansiv și amuzant în mod intenționat.
Cele 23 de corturi, toate diferite, au nume extravagante și decoruri pe măsură. În interior se găsesc pereți din mătase de batic, patru paturi cu baldachin și căzi din bronz, șase tipuri diferite de săpunuri, toate produse local. Verandele au piscine iar sunetele pe care turiștii le pot auzi sunt numai cele scoase de broaște și apă.
Tematica este cea a exploratorilor din 1880, fiecare element purtând un nume special. Piscina este numtă Cisterna și are forma specifică. Tema unuia dintre restaurante este cea a unei spătătorii de rufe, cu scânduri de spălat, fiare de călcat cu cărbune, etc. Restaurantul nu are meniu, chef-ul pregătind pe loc mâncarea în funcție de preferințe, în stil omakase.
Complexul mai are un restaurant și două baruri care sunt plasate lângă piscină, masă de biliard, bibliotecă cu cărți vechi și scaune de piele.
Tabăra de lux se întinde pe 4 hectare și niciun arbore nu a fost afectat, corturile fiind construite în jurul lor și chiar unii arbori fiind încorporați în corturi.
Construirea campingului de lux a durat patru ani și este un proiect de suflet al lui Suwito Dunawan, un magnat al oțelului din Jakarta, care ar fi vrut inițial să construiască pe locul respectiv o vilă care să-i găzduiască vasta colecție de artă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.