Astfel, o serie de restaurante și cafenele – membre RESTO au intrat, de ieri, într-un calendar de verificări “la cerere”
Corina Martin, Președinte RESTO Constanța: “De ce solicităm, NOI, control voluntar?! E simplu!
Vrem să corectăm ceea ce nu este conform standardelor și cerințelor de păstrare și gătire a alimentelor și preparatelor pe care le așezăm în farfuriile consumatorilor noștri.
Vrem să învățăm.
Vrem să fim responsabili și vrem să fim adevărați profesioniști în industria ospitalității din România.
Vrem să arătăm că SE POATE, ÎN ROMÂNIA, la fel ca oriunde în Europa!
De aceea, am solicitat să demarăm, din nou, un Parteneriat cu instituția care trebuie să controleze și să verifice dacă bucătăriile restaurantelor noastre sunt pregătite, curate, conforme și RECOMANDATE clienților noștri.
Astfel, ne pregătim și suntem în linie dreaptă pentru deschiderea Sezonului de Paște și 1 Mai pe Litoral“.
Asociația Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor, Beach Barurilor, Cluburilor, Organizatorilor de Evenimente, Furnizorilor și Producătorilor de pe LITORAL – [email protected]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.