Acţiunile Firebyte Games vor fi tranzacţionate sub simbolul FRB (ISIN - ROAYEN5H8FS2).
Debutul acţiunilor Firebyte Games la tranzacţionare va fi marcat printr-o deschidere oficială a şedinţei de tranzacţionare, începând cu ora 10:00, şi va putea fi urmărită live pe canalele de social media ale Bursei de Valori Bucureşti (Facebook şi YouTube).
În februarie 2021, Firebyte Games a derulat un plasament privat prin care a atras 4,9 milioane lei de la investitorii pe piaţa de capital, bani care vor fi utilizaţi în proporţie aproximativ egală, pentru extinderea activităţii de dezvoltare pentru linia de business "revenue-share" şi pentru dezvoltarea de jocuri de tip Casual pentru dispozitive mobile, care să fie publicate ulterior în regim propriu.
Plasamentul a fost încheiat anticipat încă din prima zi, în condiţiile în care a fost înregistrat un grad de suprasubscriere de aproape 366%. Societatea a vândut investitorilor 8,8 milioane de acţiuni, la un preţ de 0,56 lei/acţiune. Astfel, Firebyte Games a obţinut o capitalizare anticipată de 19,7 milioane de lei (4 milioane de euro).
Citește și: Aplicația de telefon care poate spune dacă ai COVID-19
Firebyte Games are un capital social de 3,5 milioane lei, divizat în 35,2 milioane de acţiuni, cu o valoare nominală de 0,1 lei/ acţiune.
La începutul lunii martie, Firebyte Games avea 155 de acţionari. Cei mai mari acţionari ai societăţii sunt SSIF BRK Financial Group (47,89%), SAI Broker (15,02%) şi Adrian Andrici (12,08%).
SSIF BRK Financial Group a intermediat plasamentul privat şi, totodată, admiterea la tranzacţionare a societăţii pe piaţa AeRO, în calitate de consultant autorizat. BRK Financial Group va continua să asiste Firebyte Games în următoarele 12 luni, ulterior listării, pentru îndeplinirea cerinţelor de raportare şi informare a investitorilor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.