"Au înţeles de la bun început că acesta este viitorul şi au investit din subvenţii în dezvoltare! Ţin să felicit Cooperativa Agricolă din oraşul Sângeorz-Băi pentru acest atestat! Iată că după doi ani de muncă, investiţie, drumuri şi nervi de oţel avem primul atestat "Produs tradiţional". În curând veţi putea achiziţiona prima brânză etichetată şi produsă în condiţii optime! Felicitări şi vă îndemn să mergeţi mai departe şi cu alte produse. Împreună cu membrii cooperativei veţi dezvolta acest sector, dezvoltare care într-un final se va simţi în buzunarul fiecărui membru", a precizat primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău pe pagina sa de Facebook.
Brânza de Sângeorz este datată istoric din 1770 dar se crede că rețeta este mult mai veche. Gustul este unul picant iar compoziția este foarte fină.
Citește și:Turiștii din Deltă mănâncă pește de la supermarket. Soluţia oficialilor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.