Centrul de Excelenţă în Inginerie va livra soluţii atât în transporturi terestre, spaţiu şi apărare, la securitate şi avionică.
Forţele Armate Române au integrat mai multe produse ale Thales în ultimele decenii, companii desfășurând activități de producție în România din 2007.
5.500 de locuri de muncă la nivel global
"De atunci, Thales este într-o misiune de extindere a echipei de cercetare şi dezvoltare în domeniul software pentru a răspunde nevoilor din domeniul transporturilor feroviare. Astăzi un jucător important în industria feroviară din România, Thales operează un Centru de Competență în semnalizare pe liniile ferate, cu peste 250 de ingineri de software angajați. Nu este de neglijat implicarea Thales în proiectul european de cercetare în domeniul laserelor (Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics), oferind partenerilor din România cel mai puternic laser din lume. Instalat la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară, va atinge puterea maximă în 2019", au precizat reprezentanţii companiei.
Thales va recrutara personal și în 2019 prin crearea a 5.500 de noi locuri de muncă la nivel global, dintre care 2.500 în Franţa. În România, Thales angajează anul acesta 190 de oameni. Începând cu 2016, Thales a angajat între 5.000 şi 6.000 de oameni pe an.
Citește și:Mii de angajări, anunțate la unul dintre cele mai importante ministere
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.