Pâinea artizanală 2019 a fost câștigată de o pâine din 10 tipuri de făină în timp ce pâinea industrială a anului 2019 îi aparține unui ungur Bocskor Istvan de la Brutăria Bocskor, fiind realizată din secară și cartof.
Cel mai bun tort: pentru câștigarea trofeului Tortul Anului 2019 concurenții au fost provocați să dezvolte un tort dietetic. Cel mai bun tort dietetic a fost creat de Geambazu Domnica și are blat din făină de ovăz, zahăr de stevie, lapte de quinoa BIO, semințe de in și pudră naturală de maca, precum și mousseuri din rodie, brânză dietetică, soc, morcov și țelină. Premiul internațional, Cake of the Year, a fost câștigat de Ciobaniuc Vasilica. Tortul ei, numit Nasa Cake conține chlorella și spirulină.
Expoziția a avut 20.926 de vizitatori, 92% dintre ei activând într-o companie cu profil panificație-cofetărie-HoReCa.
Citește și:Prima bere fără gluten made in România. Ce conține
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.