CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă.
“CEC Bank vine în sprijinul clienților cu o soluție de finanțare prin care se pot proteja față de variațiile pe termen mediu ale dobânzilor. Astfel, în cadrul campaniei desfășurate în prezent, noi oferim clienților credite ipotecare cu dobândă fixă în primii 5 ani, atât pentru achiziționarea/construirea de locuințe cât și pentru refinanțarea creditelor cu destinație imobiliară, aflate în derulare. Clienții vor putea alege în continuare între credite cu dobândă fixă și cele cu dobândă variabilă din oferta Băncii”, a declarat Adina Călin, Director Produse și Servicii în cadrul CEC Bank.
Oferta CEC Bank face parte din cadrul unei campanii care se derulează până la data de 31.12.2024
Creditul ipotecar imobiliar cu dobândă fixă primii 5 ani, ulterior variabilă, are o dobândă de 5,55% în primii 5 ani pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă și de 5,75% fără încasare venit.
În cazul în care creditul este utilizat pentru achiziția de locuințe verzi, dobânda este de 5,45% în primii 5 ani pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă și de 5,65%, fără încasare venit.
De exemplu, în cazul unui credit ipotecar imobiliar rambursat în rate lunare egale, cu încasare venituri la CEC Bank, în valoare de 250.000 de lei, pe 25 de ani, valoarea primei rate va fi de 1.642,93 lei, iar suma totală de rambursat 565.610,13 lei. Calculul reprezentativ a fost efectuat pentru o dobândă fixă în primii 5 ani și ulterior variabilă, rata dobânzii fiind de 5,55 % / an cu DAE de 7,73 %.
Comisionul de rambursare anticipată este zero iar comisionul de analiză dosar este de 500 de lei.
Despre CEC Bank
CEC Bank oferă credite ipotecare imobiliare cu dobândă fixă de 5,55%, în primii 5 ani, ulterior variabilă, pentru cei care își încasează veniturile prin Bancă.
CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 83,5 miliarde lei, la sfârșitul anului 2023.
CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.
Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.
Despre Grupul CEC Bank
Grupul CEC Bank a luat ființă prin preluarea, la data de 27.07.2023, de către CEC BANK S.A., a pachetului majoritar de acțiuni (99,993%) al Fondului de Garantare a Creditului Rural – I.F.N. S.A. (FGCR), alături de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
FGCR are ca obiect principal de activitate asumarea de angajamente de garantare şi emiterea de garanţii pe seama fondurilor publice, a surselor proprii şi a oricăror alte surse pentru credite şi alte instrumente de finanţare care pot fi obţinute de persoane fizice şi juridice - producători agricoli şi procesatori de produse agro-alimentare, pentru realizarea producţiei agricole, stocarea / procesarea produselor agricole şi realizarea obiectivelor de investiţii în aceste domenii. In prezent, FGCR acordă garanții pe seama surselor puse la dispoziție de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și în condițiile stabilite printr-o serie de acte normative. Detalii se regăsesc pe website-ul FGCR https://fgcr.ro/despre-noi/.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.