Păpăraia câştigătoare a fost gătită după o reţetă originală, având ca ingrediente principale ouă de casă, carne şi cârnaţi din untură pusă la borcan, castraveţi covăsiţi, iar desertul care a însoţit-o a constat în urdă proaspătă adusă de la stână.
Juriul a fost format din jurnalista Crina Lazslo, Gadjy Maria din Reghin şi Sanda Viţelar, din partea Consiliului Judeţean Mureş, iar Marele Premiu pentru cea mai bună păpăraie a fost atribuit comunei Gurghiu, cu unanimitate de voturi, Acesta a constat într-un viţel, iar fiecare echipă a primit câte o damigeană ca premiu de participare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.