"În acest weekend, moldovencele din Botoşani sunt invitate, în Parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR, să prepare 'trufandale de primăvară' - poale-n brâu cu caş de oi, mărar, ceapă verde, cu spanac, cu brânză dulce şi cu multe stafide; poale-n brâu boiereşti, ardeleneşti, dobrogene, maramureşene; plăcinte-n foi dulci sau sărate", au comunicat organizatorii.
Sâmbătă la intrarea de la Biserica Maramureşană, va fi realizată de la ora 13 în premieră o plăcintă poale-n brâu cu: caş de oi, mărar şi ceapă verde lungă de peste 15 metri. Vor fi folosite pentru aluat 100 kg făină albă de grâu, 5 kg de zahăr, 5 kg drojdie, 10 l lapte dulce, 10 kg unt, 100 de ouă, iar pentru umplutură: 100 de kg de caş, 10 kg mărar, 10 kg de ceapă verde, 5 kg griş, 100 de ouă.
Premieră în România: Un fruct de vară se va coace iarna
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.