Becker și-a declarat falimentul pe 21 iunie 2017, după ce banca privată Arbuthnot Latham i-a ordonat să plătească înapoi aproape 14 milioane de dolari, scrie Bild.
Ordinul de intrare în faliment a dus la vânzarea la licitație a trofeelor fostului tenismen dar și a altor obiecte, vânzări care au dus la colectarea a 200.000 de lire sterline.
Anchetatorii au observat tranzacții în valoare de 4,5 milioane de lire streline, tranzacții efectuate de Becker.
Dacă Ţiriac ar fi ministrul Sportului: ”M-aș urca pe masă”
Potrivit rapoartelor, avocații care acționează pentru creditor au susținut că domnul Becker nu a „colaborat pe deplin” cu aceștia, nu a furnizat „informații complete și exacte” despre activele sale. Acestea ar fi legate de două proprietăți ale fostului sportiv din Germania dar și din Londra cât și câteva autorutisme Mercedes dar și colecții de obiecte de tenis.
După ce și-au încheiat investigația cu privire la activele dispărute, Serviciul de insolvență german a dispus restricții extinse pentru a-l împiedica pe Becker „să producă pagube suplimentare creditorilor săi”.
Fostul tenismen german a trebuit să accepte prelungirea cu 12 ani a termenului de ieșire din faliment.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.