Publicitate
Compania se laudă că noul ei produs este mult mai puțin consumator de combustibil și are o mai mare autonomie comparativ cu tehnologia rivală de la BYD, campionul local hibrid plug-in.
Consum și autonomie
Tehnologia Leishen EM-i consumă doar 2,62 litri de combustibil la 100 de kilometri și oferă o autonomie combinată (benzină și baterie) de 2.390,5 km, au afirmat cei de la Geely, citând rezultatele testelor efectuate de reprezentanții presei.
Sistemul hibrid plug-in de ultimă generație de la BYD, lansat în mai, are un consum de combustibil de 2,9 litri la 100 km cu bateriile epuizate și o autonomie de 2.100 km cu o baterie complet încărcată și un rezervor plin de benzină.
Și la mașinile Reunault, Volvo și Lotus
Prima mașină echipată cu noul sistem hibrid de la Geely, crossover-ul Galaxy Starship 7, poate atinge un consum de trei litri la 100 km în testele pe drumul real, a spus Geely, iar noua tehnologie va fi folosită și la mașinile mărcilor Renault, Volvo și Lotus.
Cursa pentru îmbunătățirea tehnologiilor hibride vine în timp ce Geely încearcă să reducă decalajul față de BYD pe fondul concurenței crescute pe cea mai mare piață auto din lume, deoarece economia slabă a Chinei afectează creșterea vânzărilor de vehicule electrice.
BYD a preluat conducerea în vânzările de vehicule electrice și hibride plug-in în China, cu o cotă de piață de 34,6% în primele nouă luni ale anului, cu mult înaintea Geely, care ocupă locul al doilea cu 7,4%, potrivit datelor din industrie. . Tesla a ocupat locul trei cu 6,5%.
Record doborât
BYD și-a doborât recordul trimestrial de vânzări în perioada iulie-septembrie, determinat în principal de creșterea puternică a vânzărilor de vehicule hibride plug-in, care au crescut cu 76% la 685.830 de vehicule, conform calculelor Reuters bazate pe datele lunare BYD.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.