Publicitate
Astfel, proiectul imobiliar al Dedeman este de fapt un cartier de locuinţe privat, pentru angajaţii companiei.
Proiectul urmează să realizeze circa 16-18 case, va beneficia de terenuri de sport şi un lac de agrement. De asemenea, va fi realizat un dig de protecţie şi vor fi amenajate drumurile aferente, conform zdbc.ro.
Proiectul fraților „Dedeman” cum sunt numiți cei doi este mai vechi dar a fost amânat după achiziționarea terenului. Societatea a depus însă în luna ianuarie o solicitare la Primăria Bacău pentru scoaterea certificatului de urbanism, care prevede “Desfiintare construcţii existenţe, construire dig de protecţie în vederea scoaterii terenurilor din zonă inundabil[, fermă agricolă, servicii, locuinţe individuale, agrement şi sport, anexe, drumuri şi platforme, lac agrement, amenajări exterioare, împrejmuire, lucrări hidro-tehnico-edilitare; introducere terenuri în intravilan”.
Compania din Bacău are un profit anual de circa 900 de miliaone de lei fiind una dintre cele mai de succes modele de business românești, concurând numai cu companii străine pe piața din România.
Citește și: Cei mai bogați români din 2018. Cine îi suflă-n ceafă lui Ţiriac
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News
Ţi s-a părut interesant acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.